Sisteme scurgere pentru duș

Total: 1 poziții

Rigole și sifoane pentru cădiță duș - calitate excepțională la preț atractiv

În procesul de amenajare baie în stil modern, alegerea obiectelor sanitare funcționale este la fel de importantă ca designul însuși. Pe lângă cabine de duș, cădițe, sisteme și coloane pentru duș, rigolele și sifoanele pentru duș ocupă un loc central, oferind nu doar eficiență și durabilitate, dar și un aspect estetic plăcut. 

La Simplex.md, înțelegem necesitatea de a combina calitatea superioară cu designul inovator, motiv pentru care colaborăm cu producători de top precum TECE, VIEGA și alții. Aceste mărci sunt renumite pentru calitatea excepțională a materialelor folosite și pentru soluțiile inovative pe care le oferă.

Componentele de bază pentru sistem de scurgere duș

Sistemele de scurgere pentru duș includ diverse componente, fiecare cu rolul său specific, gestionează eficient apa uzată și o îndreaptă în sistemul de canalizare. Simplex oferă cele mai populare produse pentru scurgerea dușului:

  • Rigola pentru duș. Aceasta este un sistem de scurgere linear care constă într-o canelură lungă, plasată în partea de jos a dușului. Acest tip de sistem de scurgere este apreciat pentru aspectul său elegant și modern, precum și pentru capacitatea de a colecta eficient apa și a preveni stropirea în afara dușului.

  • Trap pentru duș. Trapul pentru duș este un dispozitiv care utilizează o clapetă sau o supapă pentru a preveni revenirea mirosurilor neplăcute din canalizare în baie. Acesta este instalat sub duș și contribuie la menținerea unui mediu igienic în baie.

  • Sifon de pardoseală pentru duș. Acest tip de sifon este plasat în podea pentru a permite evacuarea apei. Sifoanele de pardoseală pot fi utilizate cu diverse tipuri de pardoseli, cum ar fi gresia sau mozaicul.

  • Rigole liniare dotate cu sifon și grătar din inox: Aceste sisteme combină funcționalitatea unui sifon tradițional cu estetica unei rigole liniare. Sunt eficiente în evacuarea apei și oferă un aspect modern și curat, grătarul din inox contribuind la rezistența și durabilitatea sistemului.

  • Sifon pentru cădiță de duș. Sifonul pentru cădița de duș este o altă opțiune pentru gestionarea scurgerii apei într-o cadă de duș. Acesta poate fi ascuns sub cădiță și funcționează prin colectarea și evacuarea apei într-un mod eficient,  evitând stagnarea apei și mirosurile neplăcute.

Accesorii pentru sistem de scurgere pentru duș: 

  • Membrană antimiros. Membrana antimiros este un accesoriu suplimentar pentru sistemele de scurgere care poate fi adăugat la sistemele de scurgere, prevenind întoarcerea mirosurilor neplăcute din canalizare.

  • Grilă pentru rigolă. Grila este partea vizibilă a rigolei de duș și poate fi realizată din diferite materiale, cum ar fi inoxul. Este disponibilă în diverse modele și finisaje, oferind posibilitatea de a se integra armonios în designul băii. Cel mai popular model este grila decorativă din inox pentru rigolă.

Simplex.md oferă o varietate impresionantă de rigole și sifoane pentru duș, satisfăcând nevoile și preferințele unei game largi de clienți. Fie că este vorba de un sifon simplu sau de o rigolă liniară cu grilă ornamentală, fiecare produs este ales pentru calitatea sa superioară și designul inovator. Te invităm să explorezi gama noastră extinsă de sisteme de scurgere pentru duș și descoperă soluția ideală pentru baia ta. Pe lângă produsele de înaltă calitate, echipa noastră stă la dispoziție cu sfaturi profesionale și asistență tehnică. 

Alege Simplex.md și amenajează dușul nu doar frumos dar și funcțional!

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!