Baterii

Total: 184 poziții

Cumpără baterii calitate premium pentru camera de baie

Propunem o gamă variată de baterii baie: baterii pentru lavoar, baterii pentru cadă, baterii pentru duș, beterii pentru bideu și baterii pentru pisoar de la producători renumiți, precum: Ferro, Daniel Rubinetterie, Roca, Grohe ș.a. Aceste branduri se bucură de recunoaștere mondială, datorită produselor de calitate premium. La Simplex găsești, la preț avantajos, robinetul de care ai nevoie pentru amenajarea camerei de baie conform necesităților tale. 

Bateriile cu duze reglabile permit ajustarea debitului de apă, pentru controlul cantității de apă scurse. Unele baterii sunt dotate cu sisteme de economisire a apei reducând astfel semnificativ consumul de apă.

Bateriile cu termostat mențin temperatura apei constantă, fără a fi nevoie de ajustare continuă. Bateriile cu termostat sunt recomandate, în special, familiilor cu copii, deoarece asigură menținerea temperaturii la o valoare sigură.

Bateriile cu temporizare sunt recomandate pentru spațiile publice, pe lângă faptul că economisesc apa, oprind automat fluxul după intervalul de timp setat, sporesc nivelul de igienă reducând necesitatea de atingere repetată a butonului de comandă.

Produsele precum bateriile baie sunt realizate din materiale durabile și rezistente precum: oțelul inoxidabil sau alama. Propunem baterii baie în cele mai populare finisajele precum cromul lucios și negru mat, fiind rezistente la coroziune și uzură vor arăta minunat pentru mulți ani înainte.

Robinetul trebuie să se potrivească cu stilul băii și să se integreze perfect în designul general al casei. Întrucât există o gamă largă de stiluri disponibile, minimaliste și moderne, tradiționale sau vintage, consilierii Simplex te vor ajuta în alegerea bateriei potrivite.

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!