Sisteme control scurgeri neptun

Nu sunt produse în această categorie.

Senzori și sisteme de control

Cumpără sistemul de control al scurgerilor Neptun la preț excepțional, cu garanție de la producător, disponibil acum pe site sau în cel mai apropiat magazin Simplex, cu livrare sigură și rapidă în toată țara!

Neptun este o soluție inovatoare pentru monitorizarea scurgerilor de apă sau alte lichide într-un spațiu determinat, cum ar fi o baie, o bucătărie sau o zonă industrială. Sistemul poate fi configurat cu senzori radio sau senzori prin fir pentru a colecta date și a transmite informații către unitatea de control. Senzorii sunt amplasați în zonele critice pentru detectarea scurgerilor, cum ar fi aproape de conducte sau în locuri unde apa sau alte lichide ar putea provoca daune. 

Senzorii radio permit o mai mare flexibilitate în ceea ce privește poziționarea acestora, deoarece nu este necesar să se efectueze instalarea prin cabluri și nu necesită un accesoriu de alimentare separat. Acești senzori pot fi alimentați prin baterii, deci pot fi amplasați chiar și în zone unde nu există o sursă de alimentare electrică.

Senzorii prin fir sunt conectați la un sistem de cablare, permițând monitorizarea și trimiterea rapidă a informațiilor către dispozitivul central de control. Acești senzori sunt, de obicei, utilizați în aplicații industriale, unde sunt necesare măsuri de siguranță stricte.

Sistemul de control al scurgerilor Neptun este o soluție eficientă și fiabilă pentru prevenirea daunelor cauzate de scurgeri în clădirile rezidențiale ori cele industriale. Acest sistem oferă o monitorizare continuă a nivelului lichidului și poate fi configurat pentru a emite alarme atunci când se detectează scurgeri, pentru a preveni daunele și a minimiza riscul de accidente.

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!