Uși și paravane din sticlă

Uși și paravane din sticlă securizată pentru amenajare duș în stil modern

La Simplex găsești tot de ce ai nevoie pentru amenajare duș conform necesităților personale, inclusiv cabine de duș, uși și paravane din sticlă pentru duș, cădițe pentru duș, rigole sau sisteme de scurgeri avansate de la producători renumiți, toate la prețuri accesibile.

Ușile de sticlă pentru duș sunt o opțiune populară în amenajarea zonelor de duș, aducând un aspect elegant și spațios în încăpere. Aceste uși nu doar că îndeplinesc funcția lor principală de a menține apa în cabină, ci permit și personalizarea spațiuluii. Simplex propune diferite tipuri de uși de sticlă pentru duș, cum ar fi uși culisante, uși batante, uși pliabile culisante și diverse paravane din sticlă pentru duș. Toate produsele sunt fabricate din materiale de top, precum sticlă securizată și metale cu rezistență sporită la coroziune.

Ușa culisantă pentru duș

Ușile culisante pentru duș, cunoscute și sub denumirea de uși glisante pentru duș, sunt caracterizate prin capacitatea lor de a se mișca pe o șină, ceea ce le face ideale pentru băi cu spațiu limitat. Ele economisesc spațiu, deoarece nu necesită o rază de deschidere mare în fața cabinei. Ușile culisante sunt adesea utilizate în cabinele de duș încastrate, unde este important să se maximizeze spațiul disponibil. Un alt avantaj al ușilor culisante este că sunt ușor de utilizat. Deschiderea și închiderea lor se realizează cu ușurință, fără a necesita prea mult efort. 

Ușa batantă pentru duș

Ușile batante pentru duș sunt uși care se deschid ca o ușă obișnuită, prin pivotare în jurul unui ax vertical. Acestea sunt ideale pentru dușurile cu spațiu mai generos, deoarece necesită suficient spațiu pentru a se deschide în mod confortabil. Unul dintre avantajele ușilor batante este că oferă o accesibilitate excelentă. Acestea pot fi deschise larg, permițând un acces facil în cabina de duș.

Ușa pliabilă pentru duș

Ușile pliabile pentru duș sunt echipate cu articulații sau balamale care permit ușii să se plieze în segmente, economisind astfel spațiu atunci când nu este în uz. Această caracteristică face ca aceste uși să fie potrivite pentru băi de dimensiuni reduse sau pentru dușuri cu intrări înguste.

Ușa pliabilă culisantă pentru duș

Ușile pliabile culisante sunt o combinație între ușile culisante și cele pliabile. Acestea se mișcă pe un șină similar cu ușile culisante, dar au și capacitatea de a se plia în mai multe segmente pentru a economisi spațiu atunci când nu sunt utilizate. Acest tip de ușă este versatil și potrivit pentru diverse configurații de baie. Una dintre caracteristicile distinctive ale ușilor pliabile culisante este adaptabilitatea acestora la spații mici sau înguste.

Paravan din sticlă pentru duș

Un paravan din sticlă pentru duș este un element arhitectural sau un dispozitiv de amenajare a băii, utilizat pentru a separa zona de duș de restul băii. Acesta este fabricat din sticlă de înaltă calitate și are rolul de a preveni stropirea apei în încăperea din jurul dușului atunci când acesta este folosit. Paravanul din sticlă pentru duș poate avea diverse forme și dimensiuni, de la panouri simple până la modele mai complexe cu mai multe panouri și detalii decorative. Acesta nu doar oferă funcționalitate, ci și un aspect estetic modern și elegant, contribuind la îmbunătățirea aspectului și a funcționalității băii. 

Simplex propune nu doar o gamă variată de uși și paravane de duș, cu opțiuni pentru toate stilurile, ci și diverse soluții moderne și durabile pentru amenajare baie, fie că ai nevoie de cadă, cabine de duș sau alte obiecte sanitare

Alege Simplex, deoarece scopul nostru este de a oferi nu doar produse de calitate, ci și o experiență de cumpărături excepțională.

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!