Amenajare baie

Total: 1248 poziții

Obiecte sanitare pentru amenajarea camerei de baie perfecte

Simplex este locul în care găsești totul pentru amenajarea camerei de baie: obiecte sanitare, căzi de diferite forme și mărimi, cabine de duș, mobilier de baie, oglinzi, sisteme de instalare pentru vasul de wc și bideu, baterii și accesoriile necesare acestora. Propunem produse sanitare inovative și cu design de excepție, de la cei mai renumiți producători din lume, precum: Roca, Daniel, Besco, Tece, Grohe, SanSwiss, Ferro, Alcaplast, Wirquin, Hoffe și Hansgrohe. 

Obiectele sanitare reprezintă elementele de bază pentru amenajarea oricărei băi. În această categorie se includ: lavoarele, vasele de WC, bideu-rile, pisorele și elementele complementare acestora, cum ar fi capacele și rezervoarele. Există o varietate largă de obiecte sanitare disponibile pe piață, în diferite stiluri și dimensiuni, fabricate din diverse materiale, de la cele mai comune cum este ceramica și faianța, până la porțelan și materiale inovative ca fineceramica, mai fină și mai durabilă.

Pentru ca fiecare client să poată alege varianta perfectă de cadă pentru baie propunem un sortiment foarte variat de forme, mărimi și culori, de la căzi simple până la căzi extravagante, fabricate din acril, oțel sau fontă. Dispunem de căzi drepte, căzi asimetrice, căzi de colț și căzi freestanding. Totodată, oferim produsele necesare pentru o instalare ușoară și sigură: suporturi pentru cadă, panouri pentru cadă, sifoane și tot felul de accesorii. 

Mobilierul de baie este important pentru a crea o baie organizată și funcțională. Acesta include dulapuri, rafturi și alte accesorii pentru a stoca articole de toaletă și alte obiecte necesare. Mobilierul de baie trebuie să fie ales cu grijă pentru a se potrivi stilistic cu restul obiectelor din baie.

În magazinele Simpex dispui de toate produsele necesare pentru amenajarea dușului ideal. Doar la noi sunt disponibile la prețuri imbatabile: cădiţe de duș, sisteme de scurgere pentru duș, cabine de duş, uși și paravane din sticlă pentru duș și paravane de cadă, fabricate din sticlă securizată cu profiluri rezistente la uzură și coroziune și care corespund ultimelor tendințe în domeniul designului de interior. 

Alegerea bateriilor este o acțiune primordială în procesul de amenajare a camerei de baie, de aceea noi vă propunem diverse baterii, baterii pentru lavoar, baterii pentru duș, baterii pentru cadă, baterii pentru pisoar și bideu, baterii simple și baterii smart, din alamă, oțel inoxidabil sau bronz, cu diverse finisaje pentru a se încadra armonios în orice proiect de design.

Planifică-ți ușor camera de baie împreună cu consilierii Simplex și partenerii noștri în design interior!

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!