Dușuri: coloane și seturi

Total: 210 poziții

Coloane de duș și seturi de duș pentru un design modern și funcțional

La Simplex, propunem un sortiment bogat de produse pentru amenajarea zonei de duș: coloane de duș, seturi de duș, pare, pălării și alte accesorii pentru duș. Cumpără produsele potrivite pentru a transforma baia într-un spațiu confortabil și relaxant, care va corespunde în totalitate necesităților tale, la prețuri accesibile fără a fi compromisă calitatea.

Coloana de duș este un element funcțional, cu design modern și minimalist. Sunt disponibile coloane de duș cu mai multe finisaje, cum ar fi crom lucios sau negru mat, care se potrivesc cu orice decor din camera de baie. Pentru un duș confortabil și eficace, acestea pot fi echipate cu tehnologii avansate, cum ar fi sistemele de economisire a apei și controlul temperaturii.

Seturile de duș sunt o alegere ideală pentru cei care doresc să combine funcționalitatea și estetica. Pentru a oferi o experiență de duș plăcută și eficientă, acestea oferă posibilitatea de a fi personalizate prin alegerea elementelor în conformitate cu nevoile și preferințele tale.

Dușurile moderne sunt dotate cu diferite sisteme care oferă diferite efecte, cum ar fi efectul unui masaj care să vă calmeze durerile musculare, sau relaxant ce poate fi obținut prin pulverizarea apei în micropicaturi, sau din contra să vă umple de noi forțe și să vă revitalizeze.

În magazinele noastre poți procura accesorii pentru duș: pare mobile sau pălării de diferite forme și mărimi, suporturi pentru pare și furtune pentru duș, flexibile cu împletitură metalică sau din silicon.

Toate produsele sunt fabricate din materiale de calitate superioară, cum ar fi oțel inoxidabil, alamă sau crom, materiale cu rezistență sporită la coroziune și uzură, pentru a garanta durabilitatea și fiabilitate.

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!