Accesorii seturi distribuitori

Total: 11 poziții

Accesorii pentru colectori distribuitori și robineți

Cumpără accesorii pentru colectori distribuitori și robineți destinate sistemelor de încălzire prin radiatoare și prin pardoseală la cele mai competitive prețuri. În magazinele Simplex găsești o gamă variată de accesorii pentru distribuitori, de la cei mai renumiți producători din domeniu, printre care: Ferro, Emmeti și Rossa Luxor.

Accesoriul esențial pentru distribuitori este gerpex-ul, prin intermediul lui se creează conexiuni sigure și sigilante în sistemul de încălzire. Acest element flexibil și ușor de instalat, poate fi utilizat pentru a conecta conductele de la colector la radiatoare sau la robinete, asigurând rezistență la coroziune și temperaturi ridicate. Pentru a alege un gerpex potrivit sistemului tău, e important să fii atent la caracteristicile sale, precum: dimensiunea, racordurile, temperatura maximă de lucru și presiunea maximă.

Debitmetru e un accesoriu ce permite monitorizarea, afișarea și reglarea, direcționarea ori blocarea fluxului circuitului de încălzire și răcire, astfel încât să poți identifica orice probleme sau pierderi apărute în sistem. În funcție de nevoile personale, la noi găsești debitmetre disponibile într-o gamă largă de specificații, dimensiuni și stiluri. 

Un alt accesoriu important pentru setul de distribuitori este dopul pentru colector, realizat din metal care nu degradează în timp. Acesta e utilizat pentru a închide o priză neutilizată de pe colector și ajută la prevenirea pierderilor de apă și căldură din sistem. 

Comandă de pe Simplex accesorii pentru setul tău de distribuitori și bucură-te de produse calitate premium, cu livrare în Chișinău și în toată Moldova sau vino direct în magazinele Simplex și beneficiază de consultanță tehnică și profesionalism!

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!