Cădiţe de duş

Cădița de duș: un element esențial pentru amenajare duș

Ai nevoie de o soluție eficientă pentru amenajarea zonei de duș? La Simplex.md, pe lângă cabine de duș, propunem o gamă variată de cădițe de duș, fabricate din materiale de calitate superioară și disponibile în diverse forme și dimensiuni, concepute pentru a se potrivi oricărui stil și nevoie. Aceste cădițe de duș împreună cu paravanele din sticlă pentru duș permit personalizarea spațiului conform necesităților individuale. Pentru a oferi clienților noștri produse de top, noi am încheiat colaborări cu producători renumiți, precum SanSwiss, Besco, Fibrex și alții.

Tipuri de cădițe de duș

Criteriile principale după care pot fi clasificate cădițele de duș sunt înălțimea și forma acestora. Fiecare tip de cădiță de duș are propriile sale avantaje, iar alegerea depinde de dimensiunea băii, stilul dorit și preferințele personale în ceea ce privește designul și funcționalitatea.

Cădiță de duș Walk-in sau cădiță de duș incastrată

Cădița de duș walk-in, sau cădița de duș incastrată în podea, este proiectată pentru un acces ușor și fără obstacole, fiind potrivită pentru persoanele cu mobilitate redusă sau pentru cei care preferă un duș mai accesibil. Aceasta nu are praguri; este la nivelul podelei facilitând intrarea și ieșirea. Adesea, este dotată cu o suprafață antiderapantă pentru siguranță suplimentară.

Cădiță de duș Slim

O cădiță de duș slim se caracterizează printr-un design extrem de subțire și elegant. Aceasta are o înălțime extrem de mică, oferind un nivel de accesibilitate sporit. De obicei, este fabricată din materiale precum acrilul sau materiale compozite de înaltă calitate, care permit o astfel de înălțime fără a compromite durabilitatea sau rezistența.

Cădiță de duș cu înălțime standard

O cădiță de duș cu înălțime standard este cea mai universală opțiune. Aceasta are o înălțime medie care necesită un pas ușor pentru a intra, echilibrând accesibilitatea cu un design care oprește apa eficient.

Cădiță de duș înaltă

Cădița de duș înaltă se distinge prin înălțimea sa semnificativă comparativ cu modelele standard sau slim. Aceasta necesită un pas mai accentuat pentru intrare și ieșire. Aceasta este potrivită pentru familiile cu copii mici, putând fi folosită și pe post de cadă de baie.

Cădiță de duș pătrată

O cădiță de duș pătrată are un design simplu și simetric, cu laturi egale, oferind un aspect curat și modern. Este o alegere excelentă pentru băile mai mici sau pentru spațiile unde se dorește optimizarea spațiului. Un model popular este cădița de duș 90x90, ideală pentru băile compacte. Aceasta oferă un spațiu suficient pentru un duș confortabil, fără a ocupa prea mult loc în baie.

Cădiță de duș dreptunghiulară

Aceasta este o alegere populară pentru multe băi, datorită formei sale practice. Cădița dreptunghiulară oferă mai mult spațiu pentru mișcare, fiind potrivită pentru dușuri mai lungi și relaxante.

Cădiță de duș pentagonală

O cădiță de duș pentagonală are un design unic cu cinci laturi, economisind spațiu. Este potrivită pentru instalarea în colțurile băii, optimizând spațiul disponibil. Această formă distinctivă adaugă un element de design interesant și este o alegere bună pentru băile cu un stil modern sau neconvențional.

Cădiță de duș asimetrică

Cădița de duș asimetrică se remarcă prin designul său neobișnuit, cu laturi de lungimi diferite. Aceasta permite o integrare creativă în diverse configurații de baie, oferind flexibilitate în amenajare.

Cădiță de duș semirotundă

Cădița de duș semirotundă combină linii curbe cu un design practic, economisind spațiu și adăugând un aspect elegant băii. Aceasta se potrivește bine în colțuri, oferind o soluție eficientă pentru băile mai mici.

Alegerea unei cădițe de duș de la Simplex înseamnă a opta pentru calitate, diversitate și consiliere profesională. Echipa noastră de experți este mereu pregătită să ofere sfaturi și recomandări personalizate, asigurându-se că alegerea este perfectă pentru fiecare proiect în parte. Descoperiți colecția noastră extinsă de produse pentru amenajare duș, precum cădițe de duș, paravane din sticlă pentru duș, scurgeri și rigole sau sisteme de duș.

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!