Vase WC

Total: 30 poziții

Vase WC suspendate, pe pardoseală, cu rezervor ascuns la preț avantajos 

Simplex propune un sortiment bogat de obiecte sanitare pentru amenajare baie care pot satisface cele mai pretențioase cerințe. Aici găsești lavoare de baie, pisoare, rezervoare și capace pentru vase WC, bideuri și vase WC. Toate produsele disponibile sunt din materiale de înaltă calitate, precum ceramica, porțelan sau materiale inovative precum Fineceramic® de la ROCA, ZOOM, TECE și alți producători renumiți.

Un vas WC, cunoscut și ca vas de toaletă sau closet, este o componentă esențială în orice baie. Vasul de WC este un obiect sanitar format din două părți principale: bolul (sau cuva) și rezervorul. Bolul este partea în care utilizatorul se așază pentru a folosi toaleta, iar rezervorul este partea care stochează și eliberează apa necesară pentru a clăti bolul după utilizare.

Vasele WC pot avea diferite designuri și stiluri, incluzând modele montate pe podea sau suspendate, cu rezervorul vizibil sau ascuns. Acestea sunt conectate la sistemul de canalizare al clădirii pentru a permite evacuarea sigură și igienică a deșeurilor. În plus, multe vase de toaletă moderne includ caracteristici pentru economisirea apei, sisteme de clătire eficiente și alte inovații tehnologice care îmbunătățesc eficiența utilizării apei și confortul utilizatorilor

Tipuri de vase WC

Există mai multe tipuri de vase de toaletă disponibile pe piață, fiecare având propriile caracteristici și funcționalități, cele mai comune tipuri de vase pentru WC fiind următoarele:

  • Vas WC suspendat. Vasele de toaletă suspendate au un design modern și elegant, potrivit pentru băile contemporane. Acest tip de vas WC este montat pe perete, fără a atinge pardoseala, ceea ce îi conferă un aspect aerisit și ușurează procesul de curățenie al băii. Sistemul de scurgere și rezervorul este de obicei ascuns în perete, ceea ce adaugă un plus de simplitate și stil.

  • Vas WC pe pardoseală. Un vas WC pe podea este modelul tradițional și cel mai comun. Acesta este direct ancorat pe podea și se conectează la sistemul de canalizare printr-o ieșire situată la nivelul pardoselii. Este robust și ușor de instalat, fiind o alegere practică pentru majoritatea băilor. Varietatea de modele îl face potrivit pentru o gamă largă de preferințe și decorațiuni interioare.

  • Vas WC montat pe podea cu rezervor ascuns - o combinație ideală între funcționalitate și estetică modernă în designul băilor. Acest model inovator se fixează direct pe podea, asigurând stabilitate și ușurință în utilizare, în timp ce rezervorul de apă este ingenios ascuns în perete sau într-o structură specială, creând un aspect curat și minimalist. Această configurație reduce vizibilitatea componentelor tehnice, păstrând liniile clare ale designului interior. În plus, prin ascunderea rezervorului, se eliberează mai mult spațiu în baie, oferind o senzație de deschidere și simplitate.

  • Vas WC compact. Vasul de toaletă compact este conceput pentru a economisi spațiu, fiind ideal pentru băile mici. Acest model combină eficiența spațială cu funcționalitatea, având dimensiuni reduse fără a compromite confortul sau performanța. Designul său simplificat și mărimea redusă îl fac perfect pentru spații restrânse, oferind totodată o estetică modernă și curată.

Comandă online cu livrare sau vizitează orice magazin Simplex, unde echipa de profesioniști este mereu dispusă să te ajute să alegi obiecte sanitare potrivite pentru necesitățile tale. Alege Simplex pentru obiecte sanitare de calitate premium la prețuri imbatabile.

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!