Accesorii pompe

Total: 24 poziții

Accesorii calitate superioară pentru diverse pompe

În magazinul Simplex, propunem o varietate de accesorii pentru pompe, precum manometre, presostate de apă, regulatoare electronice de presiune și conectori. Pentru ca fiecare client să găsească varianta potrivită pentru pompa din sistemul său, aceste accesorii sunt disponibile în diferite dimensiuni și modele, la cel mai bun preț, de cea mai înaltă calitate, de la cele mai bune branduri din domeniu.

Manometrul este un instrument de măsurare a presiunii care se atașează la pompă și arată presiunea de lucru a pompei. Acesta poate fi analog sau digital, iar datele pot fi afișate fie în psi, bar sau alte unități de măsură. Manometrul contribuie la monitorizarea și reglarea presiunii pompei, astfel încât aceasta să funcționeze în parametri optimi și să nu fie suprasolicitată. De asemenea, manometrul poate fi util în identificarea problemelor de funcționare a pompei, cum ar fi scăderea presiunii sau pierderile de apă.

Presostatul de apă este un senzor care controlează presiunea apei și oprește automat pompa când presiunea atinge o anumită valoare predefinită. Aceasta ajută la prevenirea supraîncărcării pompei și la economisirea energiei, deoarece pompa funcționează doar când este nevoie și nu în continuu.

Regulatorul electronic de presiune este o soluție modernă pentru controlul presiunii apei într-un sistem de pompare. Acesta reglează automat viteza pompei pentru a menține presiunea apei constantă, fără fluctuații sau supraîncărcare. Regulatorul electronic de presiune ajută la reducerea consumului de energie și la prelungirea duratei de viață a pompei.

Conectorul este un element de conexiune între pompa și conducta de apă. Acesta este fabricat dintr-un aliaj rezistent la coroziune și la presiuni ridicate a apei. Conectorul este important deoarece asigură o conexiune solidă între pompa și conducta de apă, evitând scurgerile sau pierderile de apă.

Pentru a alege accesoriile potrivite pentru pompa pe care o ai instalată sau te gândești să o cumperi, trebuie să cunoști caracteristicile sistemului, în rest personalul nostru specializat te va ghida în alegerea accesoriilor potrivite și te va sfătui cu privire la instalarea și întreținerea acestora.

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!