Sisteme de instalare

Cumpără sisteme de instalare moderne pentru baie

Propunem un sortiment bogat de sisteme de instalare pentru baie, inclusiv rame și rezervoare încastrate pentru vasele de WC, rame pentru bideuri, rame pentru pisoare și rame pentru lavoare; precum clapete de acționare sau sisteme de scurgere pentru duș, toate disponibile în diferite modele și dimensiuni, astfel încât să se potrivească perfect în orice baie. 

Ramele pentru vasele de toaletă, bideuri, pisoare și lavoare sunt componente importante ale sistemelor sanitare, ele au fost concepute pentru a oferi suportul necesar și pentru a stabiliza aceste dispozitive. 

Rezervoarele încastrate sunt proiectate pentru a fi instalate în pereți, astfel încât să fie ascunse din vedere. Acest lucru le face potrivite pentru utilizare în camera de baie, unde se dorește un design curat și integrat.

Clapetele de acționare sunt elemente importante ale sistemelor de descărcare a toaletelor, sunt fabricate din materiale rezistente la coroziune, cum ar fi plastic sau oțel inoxidabil și sunt proiectate pentru a rezista la uzură și acționări repetate.

Sistemele de scurgere pentru duș sunt primordiale pentru a menține curățenia și siguranța în baie. Acestea sunt proiectate pentru a colecta și evacua apa din duș, prevenind acumularea acesteia pe podea sau în jurul bazei dușului.

Te invităm la Simplex, să explorezi oferta noastră completă de produse pentru baie!

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!