Pompe apa

Total: 18 poziții

Cumpără pompa de apă potrivită pentru necesitățile tale

În sortimentul nostru vast de pompe și vase de expansiune, propunem o diversitate de pompe pentru apă, inclusiv pompe de apă submersibile, pompe de drenaj, electropompe și diverse hidrofoare, de la diferiți producători și în diferite configurații, dar de o calitate excepțională și la cele mai atractive prețuri de pe piață.

Pompele de apă sunt dispozitive concepute pentru a contribui la transportarea apei dintr-un loc în altul. Acestea pot fi utilizate în multe domenii, cum ar fi: agricultură, construcții, sisteme de irigare și sisteme de alimentare cu apă potabilă. 

Există multe tipuri diferite de pompe de apă, fiecare cu caracteristici specifice pentru diferitele aplicații:

  • pompe centrifuge, generează forțe centrifuge pentru a mișca apa prin intermediul unui rotor rotativ;

  • pompe de drenaj, îndepărtează apa din zone inundate, precum subsoluri sau garaje;

  • pompe cu supapă, furnizează apă în locații cu o presiune scăzută de apă;

  • pompe submersibile, pompează apa dintr-o fântână sau dintr-un lac, fiind amplasate sub apă;

  • pompe pentru ape uzate, pompează apa uzată dintr-o clădire către o stație de epurare.

Un hidrofor este un dispozitiv format dintr-un rezervor de apă și o electropompă care pompează apa în rezervor, menținând astfel o presiune constantă în sistemul de alimentare cu apă. Hidrofoarele pot varia în funcție de capacitatea lor de stocare, puterea pompei și alte caracteristici și sunt utilizate în gospodării și în afaceri, precum și în multe alte aplicații, cum ar fi irigarea în agricultură și alimentarea cu apă în sistemul de stropit al gazonului.

Propunem o diversitate de accesorii pentru pompele de apă și hidrofoare, cum ar fi furtunuri, supape și alte componente importante. Aceste accesorii sunt esențiale pentru a asigura o funcționare adecvată a pompei și a maximiza eficiența acesteia.

Magazinul Simplex este locul pentru achiziționarea pompei de apă de înaltă calitate și accesoriile necesare. Echipa de experți din cadrul magazinului își ajută clienții să selecteze pompa de apă potrivită!

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!