Set distribuitori

Seturi de distribuitori marca Ferro, Rossa Luxor și Oventrop

Doar în magazinele Simplex găsești o linie largă de seturi de distribuitori din inox, disponibile atât cu debitmetru, cât și fără debitmetru, pentru repartizarea căldurii prin radiatoare și încălzirea prin pardoseală. Pentru o distribuție uniformă și eficientă a căldurii în întreaga casă, fără pierderi de energie și generare de costuri suplimentare, propunem seturi de distribuitori de cea mai înaltă calitate, de la cei mai renumiți producători, ca: Ferro, Rossa Luxor și Oventrop.

Alege un set de distribuitori compus dintr-un manifold (o bară repartitoare cu mai multe circuite) și un set de robinete de închidere și reglare, ce poate fi instalat în punctul central al sistemului de încălzire și permite distribuirea apei calde către fiecare radiator ori circuit de încălzire prin pardoseală, în funcție de necesități. 

Fiecare circuit are propriul său robinet de reglare, astfel încât ai posibilitatea să reglezi temperatura pentru fiecare cameră în parte. Seturile de distribuitori cu debitmetru sunt o alegere perfectă pentru aplicațiile care necesită o măsurare și ajustarea precisă a debitului în funcție de nevoile sistemului. Iar pentru sistemele de încălzire sau răcire, unde nu e necesară o măsurare precisă a debitului, seturile de distribuire fără debitmetru sunt o alternativă ideală. Acestea sunt mai simplu de utilizat și sunt echipate cu robinete de reglare a debitului, care permit ajustarea fluxului în funcție de necesități.

Vizitează magazinele noastre sau contactează-ne și specialiștii noștri te vor consulta și ajuta să alegi un set de distribuitori compatibil cu sistemul de încălzire pe care îl ai deja sau cu cel pe care dorești să-l instalezi.

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!