Instrumente rothenberger

Total: 34 poziții

Instrumente Rothenberger pentru o montare fără probleme

Dispunem de o gamă vastă de instrumente și accesorii pentru montaj de la producători cu renume mondial. Pe lângă instrumente Bosh și Makita sau instrumente LIDER propunem instrumente Rothenberger, produse de calitate germană la prețuri accesibile. 

Instrumentele Rothenberger sunt cunoscute în întreaga lume pentru calitatea lor, durabilitatea și performanța superioară. La Simplex propunem toată gama de instrumente necesare pentru lucrările de montaj: burete abraziv, instrument pentru tăiere, dispozitiv de îndoire a țevilor, aliaj moale pentru sudură, tăietor telescopic, set de chei pentru radiatoare, foarfecă pentru țevi și dispozitiv de bercluit etc. 

Un dispozitiv de îndoire a țevilor este format dintr-un cadru robust și o serie de role care sunt utilizate pentru a ghida țeava în timpul procesului de îndoire. Aceste role pot fi ajustate pentru a obține un unghi de îndoire specific, ceea ce permite utilizatorului să îndoaie țeava la dimensiunea și forma dorită. Ele pot fi manuale și electrice. 

Tăietorul telescopic este un instrument util pentru tăierea țevilor în locuri greu accesibile, este format dintr-un mâner cu două sau mai multe segmente telescopice care pot fi extinse sau retractate pentru a obține lungimea potrivită în funcție de dimensiunea țevii sau a materialului care trebuie tăiat. Un alt avantaj mare al tăietoarelor telescopice este că acestea sunt ușor de depozitat și transportat datorită dimensiunii lor compacte atunci când sunt retractate. 

Foarfeca pentru țevi funcționează prin tăierea materialului cu o lamă ascuțită, care este acționată de o mână sau de un mecanism de acționare manual sau electric. Acest dispozitiv este recomandat pentru a tăia țevile din materiale precum cupru, aluminiu și PVC.

Dispozitivul de bercluit este un instrument important pentru cei care lucrează cu țevi din oțel, deoarece permite formarea capetelor de țeavă într-un mod precis și sigur. 

În plus față de aceste instrumente, Rothenberger oferă o gamă largă de unelte și accesorii pentru montare, care includ șurubelnițe, chei pentru țevi, pistoale pentru silicon și multe altele. Toate aceste instrumente sunt fabricate din materiale calitative și sunt concepute pentru a fi durabile și eficiente, permițând utilizatorilor să lucreze cu ușurință și precizie.

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!