Sisteme de fixare

Total: 51 poziții

Tije, șaibe, piulițe și alte elemente de fixare

La magazinul Simplex găsiți o gamă largă de sisteme de fixare, inclusiv tije filetate, șaibe zincate, piulițe și dibluri cu cârlig la cel mai avantajos preț și de cea mai înaltă calitate de pe piață. Pentru a oferi clienților noștri cele mai bune oferte, noi am încheiat acorduri de colaborate cu producători siguri și de încredere.

Tija filetată este o tijă de metal cu filet pe toată lungimea sa. Acest tip de produs este disponibil în diferite dimensiuni și lungimi și poate fi întrebuințat într-o varietate de aplicații, de la construcții de clădiri și poduri, până la instalații de utilități și structuri metalice. Tijele pot fi fabricate din oțel, aluminiu, titan sau alte materiale. Este important să se verifice dimensiunea și filetarea potrivită înainte de utilizare.

Șaibele zincate servesc pentru a distribui uniform forțele și presiunile asupra suprafețelor de contact. Acestea sunt acoperite cu un strat subțire de zinc, pentru protejarea împotriva coroziunii. Șaibele zincate sunt folosite în construcția de clădiri, instalații industriale și echipamente electrice. Înainte de utilizare acestea trebuie de asigurat că nu au deteriorări sau coroziune, ceea ce poate afecta performanța sistemelor de fixare.

Piulițele sunt folosite pentru a crea o conexiune strânsă și sigură între două sau mai multe piese, spre exemplu a fixa tijele filetate, șuruburile și alte elemente în sistemele de fixare. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni și forme, inclusiv piulițe hexagonale, piulițe cu aripioare sau piulițe pentru fixare la înălțime. Pot fi fabricate din oțel, aluminiu sau alte materiale și acoperite cu diverse materiale pentru a preveni coroziunea.

Diblurile cu cârlig sunt o soluție excelentă pentru o fixare sigură și durabilă și sunt ideale pentru montarea rafturilor, oglinzilor sau panourilor solare.

Echipa noastră de specialiști vă poate ajuta să selectați cele mai bune soluții pentru nevoile dumneavoastră specifice de fixare și să vă furnizeze produse de calitate superioară la prețuri competitive.

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!