Rezervoare și capace WC

Rezervoare, capace și accesorii de fixare pentru vase WC

Simplex oferă rezervoare WC, capace WC, și accesorii de fixare pentru vase WC, potrivite pentru amenajarea unui bloc sanitar modern și practic. În plus, aici poți găsi și alte obiecte sanitare pentru amenajarea băii, incluzând vase WC, lavoare, pisoare, și multe altele. Pentru a asigura un raport optim preț-calitate, am stabilit colaborări cu cei mai renumiți producători din domeniul articolelor sanitare.

Aceste elemente sunt disponibile într-o varietate de modele și stiluri, pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor individuale.

Tipuri de rezervoare WC montate pe vasul de toaletă

Rezervoarele WC sunt concepute pentru a stoca apa necesară pentru clătirea vasului de WC. Există trei tipuri principale de alimentare a rezervoarelor WC:

  • Rezervor WC cu alimentare laterală. Este proiectat pentru a se alimenta cu apă dintr-o sursă laterală, fiind astfel potrivit pentru instalațiile de baie cu conexiuni de apă situate lateral. Este ușor de instalat și de întreținut, oferind un mecanism simplu și eficient pentru evacuarea apei.

  • Rezervor WC cu alimentare verticală. Acest tip de rezervor a fost proiectat pentru a primi apă de la o sursă aflată deasupra lui, fiind potrivit pentru băile unde alimentarea cu apă vine de la tavan sau dintr-un punct înalt. Aspectul estetic și integrarea discretă în designul băii a făcut ca acest model să devină destul de popular.

  • Rezervor WC cu alimentare inferioară. Acest rezervor se conectează la o sursă de apă situată mai jos, de obicei la nivelul podelei,  fiind o alegere populară pentru renovările în care conexiunile de apă existente sunt poziționate jos și oferă o soluție practică și eficientă.

Capace pentru vase WC

Capacele pentru vasul de toaletă reprezintă nu doar o componentă funcțională esențială, ci și un element cheie al aspectului și confortului unei toalete. Trei opțiuni populare pentru capacele WC includ:

  • Capace WC fără amortizor. Capacele de WC fără amortizor sunt soluții tradiționale și funcționale pentru băile de orice stil. Aceste capace sunt concepute pentru a se potrivi standardelor clasice, fără mecanisme adăugate de închidere lentă sau silențioasă. Aceste capace sunt fabricate din materiale durabile, cum ar fi duroplastic de înaltă calitate, garantând astfel rezistență și ușurință în curățare. Deși nu dispun de caracteristica de amortizare, aceste capace oferă un avantaj în termeni de fiabilitate și longevitate, fiind mai puțin susceptibile la defecte mecanice.

  • Capace WC cu amortizor. Capacele pentru vasul WC cu amortizor reprezintă o inovație modernă în designul și funcționalitatea băilor. Aceste capace sunt proiectate cu un sistem special de închidere lentă, care permite capacului să coboare încet și silențios spre vasul toaletei, eliminând riscul de zgomote deranjante sau de deteriorare cauzate de închiderea bruscă. Sistemul de amortizare este ideal pentru casele cu copii mici sau pentru cei care doresc să evite zgomotele neplăcute în timpul nopții. Ele sunt realizate din materiale de înaltă calitate, rezistente la zgârieturi și ușor de curățat, menținându-și aspectul impecabil pentru o lungă perioadă de timp.

  • Capace WC slim soft. Aceste capace se disting prin designul lor subțire și modern, care aduce un aspect rafinat și contemporan. Funcția soft close este o caracteristică de bază a acestor capace, permițându-le să se închidă încet și silențios, evitând zgomotele puternice și prevenind deteriorarea vasului de toaletă. Ușor de curățat și de întreținut, aceste capace sunt rezistente la murdărie și zgârieturi, menținându-și aspectul nou pentru o perioadă îndelungată.

Accesorii pentru fixarea rezervorului pe vasul WC

Pentru instalarea corectă și stabilă a rezervorului și pentru a preveni potențiale probleme de scurgere sau instabilitate pe termen lung optează pentru un kit fixare rezervor WC. Acesta include garnituri, inele de etanșare, piulițe, șuruburi de prindere rezervor WC și alte componente necesare pentru a fixa vasul în locul potrivit și pentru a preveni scurgerile de apă sau alte probleme. 

Rezervoarele, capacele WC și accesoriile de fixare sunt componente esențiale ale oricărei toalete moderne, contribuind la funcționalitate, eficiență, aspectul estetic și confortul toaletei. Vino la Simplex și alege cele mai calitative produse complementare pentru vasul de toaletă, disponibile și online cu livrare.

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!