Instrumente lider

Total: 56 poziții

Instrumentele LIDER - calitate la preț avantajos 

Oferim o gamă largă de instrumente și accesorii montaj, de la producătorul de încredere LIDER, care mai bine de 25 de ani se bucură de o reputație ireproșabilă în rândul profesioniștilor din domeniu. Produsele LIDER sunt concepute în așa fel încât să fie durabile, eficiente și ușor de utilizat, ceea ce le face o alegere preferată pentru proiectele de construcție și de reparații, în plus, sunt disponibile la prețuri tare avantajoase.

În continuare vom analiza câteva instrumente ale brandului LIDER disponibile în magazinul Simplex și vom explora avantajele și caracteristicile fiecărui produs.

Pistolul de silicon este indispensabil în lucrările din domeniul construcțiilor și instalațiilor. Este ușor de utilizat, confortabil, durabil și aplică sigilantul de silicon în mod precis și uniform. 

Ferăstrăul manual este un instrument esențial pentru o tăiere de precizie, fiind prevăzut cu o lama din metal de înaltă calitate el poate tăia o varietate de materiale, cum ar fi lemnul, plasticul sau metalul.

Pentru o prindere sigură și precisă se recomandă de folosit cleștii de prindere, care sunt dotați cu mâner confortabil pentru a reduce oboseala mâinilor în timpul utilizării și sunt confecționați din materiale calitative, ceea ce îi face durabili și rezistenți la uzură.

Ciocanele LIDER sunt fabricate din oțel, au construcție solidă, fiind prevăzute cu mâner ergonomic care asigură confortul maxim în timpul utilizării.

Pentru a măsura distanțele și dimensiunile într-un mod precis și eficient se folosesc ruletele, ce sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, ceea ce le face durabile și rezistente la uzură și există într-o varietate de lungimi.

Cheile sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și forme, astfel încât să fie găsită cheia potrivită pentru șuruburile și piulițele utilizate. 

Cu produsele LIDER și serviciul excelent oferit de magazinul Simplex, vei fi pregătit pentru abordarea cu încredere a următorului proiect de construcții sau de reparații.

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!