Lavoare

Total: 17 poziții

Lavoare pentru baie pentru amenajare în orice stil 

Oferim o gamă variată de lavoare pentru baie, astfel încât să poți alege cu ușurință lavoarul care se potrivește cel mai bine stilului tău și nevoilor spațiului tău. De la lavoare suspendate și lavoare pe blat la lavoare sub blat, lavoare încastrate în blat, lavoare freestanding și piedestale pentru lavoare, totul pentru a te ajuta să creezi baia visurilor tale. Aici vei găsi nu doar lavoare pentru orice gust, dar și obiecte sanitare necesare pentru amenajare baie în stil modern, inclusiv căzi de baie, mobilă de baie, diverse baterii și accesorii baie de la producători precum Roca, Tece, Grohe, Besco și alții.

Lavoar suspendat.  Lavoarele suspendate sunt piese elegante și moderne pentru orice baie. Acestea sunt fixate direct pe perete, fără a necesita un dulap sau un blat de susținere, economisind astfel spațiu și facilitând curățarea pardoselii. Ele sunt potrivite pentru un aspect modern și aerisit, fiind o alegere excelentă pentru băile mici sau pentru cei ce preferă un aspect minimalist. Pot fi instalate la înălțimi personalizate pentru a se potrivi perfect nevoilor tale.

Lavoar montat pe blat. Aceste lavoare sunt montate pe partea superioară a unui dulap de baie sau pe orice tip de blat, fie acesta din granit, marmură sau lemn. Oferă un aspect elegant și sunt disponibile în diverse forme și dimensiuni. Sunt practice, deoarece blatul oferă spațiu suplimentar pentru depozitarea obiectelor de toaletă.

Lavoar sub blat. Lavoarul sub blat este integrat într-un mod discret și elegant sub suprafața blatului, oferind un aspect neted și continuu, facilitând curățarea, deoarece nu există margini sau colțuri unde se poate acumula murdăria. Acest tip de lavoar este ideal pentru cei care preferă un design simplu și curat, fără elemente proeminente. Este practic în utilizare și ușor de curățat, oferind totodată un spațiu suplimentar pe blat pentru diverse accesorii.

Lavoar încastrat în blat. Pentru o abordare integrată a designului, lavoarele încastrate în blat sunt o alegere populară. Ele se integrează armonios în suprafața blatului creând o tranziție lină între lavoar și blatul de baie. Acest tip de lavoar oferă un aspect unitar și este disponibil în diverse forme și dimensiuni, permițând adaptarea la orice stil de baie.

Lavoar freestanding. Lavoarele freestanding sunt piese independente, similare cu o cadă freestanding, oferind un aspect de lux și fiind potrivite pentru băile mari. Acest tip de lavoar, asemănător cu o sculptură, stă pe pardoseală și nu necesită sprijin suplimentar. Varietatea de modele disponibile variază de la cele clasice, rotunde sau ovale, până la forme geometrice moderne, oferind un efect vizual impresionant.

Piedestal lavoar. Piedestalul pentru lavoar este o soluție tradițională și elegantă, oferind sprijin și mascând instalațiile sanitare. Acesta se potrivește perfect cu lavoarele care necesită suport vertical și contribuie la un aspect ordonat și rafinat în baie. Piedestalele sunt disponibile într-o varietate de stiluri, de la cele clasice la cele moderne, și pot fi coordonate cu diferite tipuri de lavoare pentru a completa designul băii.

Semipiedestal lavoar. Un semipiedestal este o soluție elegantă și funcțională care combină estetica unui piedestal tradițional cu avantajele unui design mai compact. Această piesă este montată sub lavoar, acoperind parțial instalațiile sanitare și oferind astfel o imagine curată și ordonată în baie. Datorită dimensiunii sale reduse comparativ cu un piedestal complet, semipiedestalul economisește spațiu, făcându-l ideal pentru băi mai mici sau pentru acele spații unde se dorește maximizarea zonei utilizabile.

Fiecare tip de lavoar are avantajele și particularitățile sale, permițând adaptarea la diferite stiluri și dimensiuni de băi, de la cele mai mici și până la cele mai spațioase și luxoase. Alegerea depinde de necesitățile specifice, gusturile personale și designul general al băii.

Comandă acum online un lavoar de baie, sau vizitează cel mai apropiat magazin Simplex, unde echipa noastră de specialiști te va ajuta să alegi cele mai potrivite obiecte sanitare pentru proiectul tău.

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!