Filtre rbm

Total: 24 poziții

Filtre RBM - soluția modernă pentru îmbunătățirea sistemelor de încălzire și ACM

Magazinul Simplex propune un sortiment bogat de filtre RBM, la prețuri imbatabile. Filtrele RBM sunt dispozitive utilizate pentru a filtra impuritățile din sistemele de încălzire și ACM, răcire și ventilare. Există mai multe tipuri de filtre RBM, fiecare cu propriile sale caracteristici și beneficii. Cele mai populare fiind filtrele magnetice RBM, filtrele cu autocurățare și filtrele anticondens.

Filtrele magnetice sunt dispozitive utilizate pentru a filtra impuritățile metalice din sistemul de încălzire sau răcire. Acestea utilizează role magnetice puternice pentru a atrage particulele de murdărie și impurități din sistemul de apă sau aer. Particulele sunt reținute în interiorul filtrelor magnetice și sunt îndepărtate ulterior în timpul procesului de curățare al filtrelor.

Filtrele cu autocurățare sunt proiectate pentru a se curăța automat, astfel încât să nu fie necesară o intervenție manuală. Filtrele cu autocurățare utilizează o pompă de apă care împinge apa prin filtru la presiune ridicate, contribuind la îndepărtarea particulelor de murdărie și a impurităților, care sunt colectate într-un recipient separat. Filtrele cu autocurățare sunt ideale pentru aplicații industriale și comerciale, unde există nevoia de o curățare frecventă a filtrelor.

Filtrele anticondens sunt proiectate pentru a preveni formarea de condens în interiorul sistemelor de încălzire și răcire. Acestea sunt prevăzute cu un strat special de izolare care ajută la menținerea temperaturii constante în interiorul sistemului. Filtrele anticondens sunt utile în medii cu umiditate ridicată sau în cazul în care există o diferență semnificativă de temperatură între interior și exterior.

Filtrele RBM sunt o investiție importantă în sistemele de încălzire, răcire și ventilare, deoarece ajută la protejarea și menținerea eficienței acestora.

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!