Distribuitori

Distribuitori pentru instalații sanitare și sisteme de încălzire

Alege distribuitori pentru instalații sanitare și sisteme de încălzire la cele mai avantajoase prețuri doar în magazinele Simplex. Propunem un sortiment larg de distribuitori cu două sau mai multe căi pentru repartizarea uniformă a fluxului de apă, de la cei mai renumiți producători din lume, cum ar fi: RBM, Emmeti, Tece și Rossa Luxor. De asemenea, la noi găsești o gamă variată de accesorii pentru seturi distribuitori, folosite la întreținerea și repararea instalațiilor, de la suporturi și conectori pentru distribuire, până la colectoare de tip monobloc sau modular pentru reglarea sistemelor sanitare.

Oferim produse de calitate superioară, fabricate din alamă standard și cu finisaj nichelat, pentru a asigura rezistența la coroziune, siguranță și fiabilitate. Dispunem de o mulțime de modele care sunt compatibile cu instalațiile sanitare și termice, și care oferă eficiență pe termen lung și permit montarea și demontarea cu ușurință. Întrucât există o diversitate de opțiuni de distribuție disponibile, e important să iai în considerare câteva aspecte înainte de a face achiziția, printre care: dimensiunea, temperatura maximă de utilizare, presiunea maximă de lucru, distanța dintre ieșiri și tipul țevii. 

Totodată, colectoarele de tip monobloc sau modular sunt componente cheie ale instalațiilor sanitare, întrucât permit reglarea și distribuirea apei într-un mod precis și controlat prin intermediul sistemului de conducte și țevi. Colectoarele de tip monobloc sunt fabricate dintr-o singură bucată, oferind o soluție simplă și compactă pentru reglarea și distribuirea fluxului de apă. Iar cele de tip modular sunt compuse din mai multe module, permitând o flexibilitate mai mare și o adaptare la nevoile specifice ale sistemului de încălzire. 

Pentru a conecta conductele și țevile la colectoarele de distribuție și pentru a le susține în poziție, la noi găsești suporturi și conectori disponibili într-o gamă largă de dimensiuni, forme și materiale.

Comandă pe Simplex.md sau vino în magazinele noastre și beneficiază de cele mai bune produse de distribuție pentru instalațiile sanitare și termice. 

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!