Obiecte sanitare

Total: 285 poziții

Obiecte sanitare clasa premium pentru amenajarea băii de vis

Cumpără obiecte sanitare din sortimentul vast pe care îl propunem: lavoare, vase WC, bideuri, pisoare, rezervoare și capace, esențiale pentru orice cameră de baie, de la cei mai renumiți producători cum ar fi: Roca, Besco, Grohe sau Tece. Toate produsele din vânzare au design-uri moderne și stilate, deci se vor încadra armonios în orice cameră de baie. 

Lavoarele din magazinele noastre sunt realizate din materiale durabile și cu rezistență sporită la abraziune, precum ceramica, porțelanul sau fineceramic, un material de ultimă generație care este mai ușor și mai rezistent. Iar pentru ca fiecare cumpărător să poată găsi lavoarul potrivit pentru baia sa, noi propunem lavoare cu diverse tipuri de montare: lavoare freestanding, lavoare suspendate, lavoare aplicate pe blat, sub blat, lavoare încastrate și semi-încastrate, care pot fi completate cu câte un sifon cromat, piedestal sau semi-piedestal pentru a ascunde elementele inestetice.

Vasele WC sunt disponibile în multe modele, inclusiv cu rezervor ascuns, cu fixare suspendată sau clasic cu montare pe podea, plus la asta pentru fiecare vas de WC poți alege capacul potrivit, iar bideurile și pisoarele au diferite forme și mărimi, astfel încât să se încadreze în orice decor de interior.

Te invităm să ne vizitezi pentru a afla mai multe despre oferta de obiecte sanitare și pentru a descoperi produsele care vor corespunde cel mai bine nevoilor tale. Avem o echipă dedicată de experți care sunt întotdeauna receptivi și gata de a elucida orice întrebări sau nelămuriri. Disponibile la prețuri accesibile, pot fi comandate online cu livrare rapidă și sigură sau pot fi preluate din orice magazin Simplex.

 

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!