Cutii pentru distribuitori

Cumpără cutii pentru distribuitori, trainice și durabile

Propunem o diversitate de cutii pentru distribuitori, destinate instalațiilor sanitare și sistemelor de încălzire, la cele mai avantajoase prețuri de pe piață. La noi găsești cutii de înaltă calitate, de la cei mai renumiți producători, proiectate pentru a fi durabile și pentru a rezista la uzură sau la acțiunea factorilor distructivi, astfel încât să poată proteja distribuitorii și seturile de distribuitori care se află în interiorul cutiei, pe termen îndelungat. În plus, cutiile noastre pentru colectori și distribuitori sau robineți sunt fabricate din metal cu rezistență sporită la temperaturi ridicate și coroziune, fiind o alegere potrivită pentru montarea în băi și alte medii umede.

Avem opțiuni potrivite diferitor cerințe și specificații, în funcție de necesitățile personale, poți alege exact ceea de ce ai nevoie. La noi găsești cutii pentru distribuitori, cu montare încorporată, disponibile în mai multe dimensiuni, dar care să se potrivească cu majoritatea instalațiilor sanitare și de încălzire. 

Pe lângă funcționalitatea sa practică, o cutie pentru distribuitori contribuie cu siguranță la ordonarea vizuală a încăperii, ascunzând elementele inestetice ale instalațiilor sanitare. În dependență de preferințele personale și proiectul de design, se poate de selectat o cutie care să se privească armonios cu restul elementelor din interiorul încăperii. În plus, achiziționând o cutie pentru distribuitori, preasamblată, se reduce semnificativ timpul de instalare, întrucât aceasta se instalează direct și nu necesită lucrări prealabile. 

Vino în magazinele Simplex și alege o cutie pentru distribuitori de înaltă calitate pentru a proteja și a îmbunătăți performanța sistemului tău de instalații sanitare și de încălzire.

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!