Bideuri și capace bideu

Total: 26 poziții

Gamă diversă de bideuri și capace pentru bideu la preț avantajos

Bideul este o invenție care a revoluționat igiena personală, este un obiect sanitar destinat curățării părților intime după utilizarea toaletei. Simplex oferă o selecție diversă de obiecte sanitare pentru amenajarea unei băi atât practice, cât și stilate. Dispunem de lavoare baie, vase WC, bideuri și pisoare de la producătorii renumiți precum ROCA, ZOOM, GROHE și alții. De la opțiuni clasice și tradiționale până la cele ultramoderne, cu siguranță vei găsi aici produsele care îți vor satisface necesitățile.

Tipuri de bideuri

Există mai multe tipuri de bideuri, inclusiv bideuri clasice, care sunt instalații separate lângă toaleta, și bideuri integrate, care sunt combinate cu toaleta. O inovație recentă în acest domeniu sunt capacele de toaletă cu funcție de bideu, care pot fi montate pe o toaletă obișnuită pentru a oferi funcționalități similare. 

Diversitatea de bideuri de pe piață îți permite să alegi produsul care se potrivește cel mai bine cu nevoile și stilul tău. Cele mai populare tipuri de bideuri fiind următoarele:

  • Bideu suspendat. Bideurile suspendate sunt moderne și economisesc spațiu, fiind montate direct pe perete. Acestea creează un aspect aerisit și facilitează curățarea podelei. Deoarece instalația hidraulică și suportul sunt ascunse în perete, bideurile suspendate oferă un design curat și minimalist. Sunt potrivite pentru băile contemporane sau pentru spații mai mici, unde fiecare centimetru contează. În plus, înălțimea lor poate fi ajustată în funcție de nevoile utilizatorilor.

  • Bideu de pardoseală. Bideurile de pardoseală sunt mai tradiționale și se așează direct pe podea. Acestea sunt ușor de instalat și pot fi conectate la sistemele de canalizare existente fără modificări majore. Datorită varietății de stiluri și modele, bideurile de pardoseală sunt potrivite pentru băile cu un stil mai clasic sau pentru cele care necesită o instalare mai simplă, fără a modifica structura peretelui. Sunt, de asemenea, mai ușor de instalat în băile unde structura peretelui nu permite montarea unui bideu suspendat.

  • Bideul compact (exemplu: bideu Roca Victoria sau Meridian). Bideurile compacte sunt proiectate pentru a economisi spațiu, fiind ideale pentru băi mici. Modelele precum Roca Meridian sau Victoria sunt cunoscute pentru designul lor modern și eficient din punct de vedere al spațiului. Acestea combină funcționalitatea cu estetica, fiind disponibile atât în versiuni suspendate, cât și de pardoseală.

Atunci când alegeți un bideu, este important să luați în considerare designul băii, spațiul disponibil și preferințele personale. Fie că optați pentru un model suspendat, de pardoseală sau compact, fiecare tip are avantajele și caracteristicile sale unice care pot îmbunătăți funcționalitatea și estetica băii dumneavoastră.

Beneficiile bideului

Utilizarea bideului oferă mai multe beneficii, inclusiv:

  • Sporește nivelul de igienă. Utilizarea apei este mai eficientă în curățarea pielii decât hârtia igienică.

  • Sporește nivelul de confort. Pentru persoanele cu afecțiuni în zona inghinală sau iritații ale pielii, bideul curăță mai delicat și mai confortabil.

  • Ușor de utilizat, bideul reprezintă o opțiune practică pentru vârstnici sau persoanele cu mobilitate redusă.

Capace pentru bideu

Capacele pentru bideu sunt accesorii care adaugă funcționalitate și confort utilizării bideului. Există două tipuri principale: capacele cu amortizor și cele fără amortizor. Fiecare tip are caracteristici specifice care pot influența experiența de utilizare a bideului.

  • Capac pentru bideu, cu amortizor. Aceste capace sunt echipate cu un mecanism de amortizare care permite capacului să se închidă lent și silențios. Acesta este un avantaj major, deoarece previne zgomotul și deteriorarea accidentală care pot apărea atunci când un capac se închide brusc. Capacele cu amortizor sunt deosebit de utile în casele cu copii mici sau pentru persoanele care doresc să mențină un mediu liniștit și confortabil în baie. Mecanismul de amortizare adaugă, de asemenea, un element de rafinament și tehnologie modernă designului băii.

  • Capac pentru bideu, fără amortizor. Capacele tradiționale pentru bideu nu au un mecanism de amortizare și se închid manual. Aceste capace sunt, de obicei, mai accesibile din punct de vedere al prețului comparativ cu cele cu amortizor și sunt simplu de utilizat. Sunt o opțiune practică și eficientă pentru băile care nu necesită funcții suplimentare sau pentru utilizatorii care preferă un design mai simplu și direct. Cu toate acestea, lipsa amortizorului înseamnă că trebuie să fiți mai atenți la închiderea capacului pentru a evita zgomotele tari sau deteriorarea.

Alege Simplex pentru a te bucura de beneficiile unui bideu de calitate premium și a investi în sănătatea și confortul tău personal, reflectând conștientizarea importanței igienei personale în societatea modernă.

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!