Produse pentru baia publică

Produse sanitare pentru o baie publică curată și confortabilă

La Simplex găsești toată gama de produse necesare pentru amenajare baie publică: distribuitoare de prosoape sau hârtie igienică, dozatoare de săpun lichid, dispensere pentru dezinfectante, lavoare, pisoare și vase de WC, diverse baterii cum ar fi baterii simple, inteligente, cu temporizator. Pentru a oferi produse de calitate la prețuri imbatabile, ce corespund cerințelor de pe piață, avem încheiate acorduri de colaborare cu cei mai renumiți producători de obiecte sanitare destinate sectorului public, cum ar fi: Roca, Tece, Besco, Nofer ș.a.

Este important să se acorde atenție la calitatea produselor pentru baia publică, precum și la modul în care sunt întreținute și schimbate acestea. De asemenea, este important să se respecte standardele de igienă și sănătate publică în selectarea și utilizarea produselor, pentru a oferi utilizatorilor o experiență cât mai confortabilă, plăcută și sigură.

Săpunurile pentru mâini, precum cele antibacteriene, sunt esențiale pentru a preveni răspândirea bacteriilor. Dispenserele de prosop sunt utile pentru a evita risipa de hârtie și pentru a oferi utilizatorilor un mod alternativ de a se usca pe mâini, fără uscarea excesivă a pielii. Robinetele inteligente sau cele cu temporizator reduc sau exclud necesitatea de a atinge în repetate rânduri butonul de comandă, sporind nivelul de igienă. Iar dezinfectanții pentru suprafețe și obiecte sunt esențiali pentru a menține un mediu curat și sănătos.

O baie publică curată și bine întreținută este un aspect important pentru reputația oricărei locații, de la mall-uri și restaurante la spații și instituții publice.

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!