Amenajare duș

Cumpără obiecte sanitare pentru amenajarea dușului potrivit necesităților tale

Proiectarea zonei de duș reprezintă o sarcină responsabilă în procesul de amenajare baie. Pentru simplificarea acestei sarcini, Simplex propune totul pentru organizarea dușului perfect: cabine de duș, uși și paravane din sticlă, cădițe de duș, sisteme de scurgere ș.a. La noi vei găsi produse din cele mai recente colecții ale renumitelor branduri Fibrex, Roca, New Trendy și SanSwees, de calitate superioară la prețuri accesibile, disponibile cu livrare atât în Chișinău cât și în orice colț al Moldovei.

Datorită practicității sale, cabinele de duș au devenit o alegere populară, în special atunci când este necesar de amenajat un spațiu mic, deoarece ele permit folosirea rațională a spațiului. Sunt disponibile în diferite forme și mărimi, astfel încât fiecare client să o găsească pe cea potrivită nevoilor și preferințelor sale.

Pentru a adăuga o notă de lux și eleganță băii tale montează uși și paravane din sticlă. Acestea sunt o soluție practică pentru a preveni scurgerile de apă zonei de duș. Fiind fabricate din sticlă de calitate superioară, securizată, aceste elemente sunt ușor de curățat și au rezistență sporită la abraziune sau la acțiunea agenților chimici, iar profilurile de pe conturul ușilor sau paravanelor pe lângă rezistența la abraziune mai posedă rezistență la coroziune.

Cădițele de duș asigură un spațiu confortabil și sigur pentru procesul de spălare în sine, având de cele mai multe ori o suprafață antiderapantă, care nu permite alunecarea, minimizând riscul de cădere. 

Simplex are grijă ca produsele comercializate să fie fabricate din materiale durabile și rezistente, astfel încât produsul cumpărat să aibă o durată de exploatare lungă.

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!