Pisoare

Total: 4 poziții

Pisoare moderne pentru sporirea igienei masculine în băile publice 

Igiena masculină este un aspect important al vieții cotidiene, iar băile publice au un rol semnificativ în asigurarea unei igiene pe măsură. Simplex propune o gamă largă de obiecte sanitare pentru baia publică, inclusiv pisoare, robinete pentru pisoare, precum și distribuitoare de prosoape, uscătoare de mâini, dozatoare de săpun și diverse baterii cu temporizator. Unul dintre cele mai importante roluri în amenajarea băilor publice îl are pisoarul.

Un pisoar este un obiect sanitar conceput special pentru a permite bărbaților să urineze într-un mod comod și eficient, fără a necesita folosirea unei toalete cu capac sau altă opțiune. Acesta constă într-un bazin înclinat cu o scurgere și este proiectat pentru a minimiza stropirea și a facilita procesul de urinare într-un mod igienic. În general, pisoarul este montat pe perete și este disponibil în diferite dimensiuni și modele, adaptându-se la nevoile variate ale utilizatorilor.

Rolul și avantajele pisoarelor în băile publice

Utilizarea pisoarelor în spațiile publice aduce numeroase avantaje, care acoperă aspecte legate de igienă, economie și confort. Iată doar câteva beneficii oferite de pisoare:

 • Evitarea contactului direct cu suprafețele. Unul dintre principalele avantaje ale pisoarelor este faptul că acestea permit utilizatorilor să urineze minimizând contactul direct cu suprafețele din jur, cum ar fi vasul de toaletă, capacul acesteia sau ușa cabinei. Acest lucru reduce riscul de transmitere a agenților patogeni care pot fi pe suprafețele toaletelor publice. De asemenea, multe pisoare moderne sunt dotate cu sisteme de clătire automată, care asigură o curățenie constantă.

 • Stropirea minimă. Pisoarele sunt proiectate pentru a minimize stropirea în timpul urinării, ceea ce face ca mediul din jurul lor să fie mai curat și mai uscat. Utilizatorii se pot bucura de o experiență igienică fără a se îngrijora de stropirea accidentală a urinei pe haine sau pe podea.

 • Facilități de curățare mai eficiente. Pisoarele sunt mai ușor de curățat și de întreținut decât toaletele cu capac, deoarece au o suprafață mai mică și o formă mai simplă. Acest lucru duce la o igienă mai bună în locurile publice, deoarece personalul de curățenie poate să le spele și să le dezinfecteze mai rapid și mai eficient.

 • Economie de apă. Pisoarele sunt, în general, mai eficiente din punct de vedere al consumului de apă în comparație cu vasele de toaletă tradiționale. Multe modele noi sunt proiectate pentru a minimiza consumul de apă sau chiar pentru a funcționa fără apă, ceea ce contribuie la sustenabilitatea mediului și pentru facturile de apă mai mici în locațiile publice și în gospodăriile particulare.

 • Eficiență în locuri aglomerate. În locațiile publice cu trafic intens, cum ar fi aeroporturile sau centrele comerciale, pisoarele reprezintă o opțiune eficientă pentru gestionarea fluxului mare de oameni. Acestea reduc timpul de așteptare asigurând o experiență mai rapidă și mai comodă pentru utilizatori.

 • Economie de spațiu. Pisoarele ocupă mai puțin spațiu decât toaletele cu capac. Aceasta permite amenajarea unui număr mai mare de unități într-o suprafață limitată, ceea ce este crucial în locuri cu trafic intens.

 • Aspecte de design și modernizare. Pisoarele pot fi integrate într-un design modern și estetic al băii, contribuind la crearea unui mediu mai plăcut pentru utilizatori. De asemenea, oferă oportunități pentru inovații, cum ar fi integrarea tehnologiilor de economisire a apei, de auto-curățare sau a robinetelor pentru pisoar cu senzor.

Materiale folosite la fabricarea pisoarelor

Pisoarele pot fi fabricate din diverse materiale, iar alegerea materialului influențează aspectul, durabilitatea și prețul acestora. 

 • Pisoar din ceramică. Pisoarele din ceramică sunt printre cele mai populare și mai comune opțiuni. Ceramica este un material durabil, rezistent la coroziune și ușor de curățat. Este folosită frecvent în băile publice și în instituțiile comerciale datorită rezistenței sale și aspectului estetic.

 • Pisoar din porțelan. Pisoarele din porțelan sunt similare celor din ceramică, dar sunt adesea considerate o opțiune mai premium. Acestea au un aspect mai strălucitor și sunt, de obicei, mai ușor de curățat. Pisoarele din porțelan sunt preferate în locațiile de lux sau în spațiile unde aspectul estetic joacă un rol important.

 • Pisoar din oțel inoxidabil. Pisoarele din oțel inoxidabil sunt cunoscute pentru rezistența lor la coroziune și durabilitatea pe termen lung. Acestea sunt adesea folosite în locuri publice și comerciale, unde igiena și rezistența la uzură sunt esențiale. Pisoarele din oțel inoxidabil au un aspect modern și industrial.

 • Pisoar din plastic. Pisoarele din plastic sunt o opțiune mai economică și pot fi găsite în unele băi publice și spații mai puțin pretențioase. Acestea pot fi ușor de instalat și pot avea un aspect simplu. Cu toate acestea, pot fi mai puțin durabile decât cele din materiale mai solide.

Alege Simplex - un partener de încredere în amenajarea blocurilor sanitare publice.

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!