Amenajare bucătărie

Chiuvete, baterii și accesorii pentru bucătăria de vis

Oferim o gamă largă de baterii și chiuvete pentru bucătărie, funcționale, durabile, cu design modern și la preț avantajos, întrucât clienții noștri să aibă posibilitatea de a-și amenaja bucătăria conform ultimelor tendințe în domeniul designului de interior.

Pentru a fi funcțională și practică o baterie pentru bucătărie trebuie să corespundă mai multor cerințe. În primul rând forma și tipul robinetului trebuie să fie ales în funcție de necesitățile personale și dimensiunea chiuvetei. Acesta poate fi un robinet stativ, robinet cu pipă mobilă, înalt sau inteligent, dotat cu funcții suplimentare. Al doilea criteriu, la fel de important, este materialul din care este fabricată bateria. Bateriile din alamă și oțel inoxidabil sunt considerate cele mai practice, deoarece nu ruginesc, pot fi ușor curățate și vor avea o durată mai mare de exploatare. La noi vei găsi cele mai noi colecții de baterii de la producătorii renumiți: Roca, Daniel, Grohe și Ferro. 

La Simplex poți cumpăra chiuvete de bucătărie, disponibile într-o gamă variată de modele, mărimi, culori de la producătorul Montebella. Fabricate din granit artificial (80% din cuarț și 20% rășină) acestea sunt rezistente la acțiunea factorilor agresivi mecanici sau chimici și își vor păstra aspectul o perioadă îndelungată de timp.

Cumpără baterii și chiuvete de bucătărie de calitate superioară la prețuri accesibile!

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!