Paravane de cadă

Total: 4 poziții

Paravane pentru cada de baie: eleganță și funcționalitate în baie

Simplex.md oferă o gamă largă de paravane pentru cada de baie, satisfăcând o varietate de gusturi și necesități. De la modelele clasice până la cele contemporane, fiecare paravan este creat să ofere durabilitate, siguranță și un plus de stil în camera de baie. De asemenea, la noi găsești o varietate de căzi de baie de calitate premium la preț accesibil și alte obiecte sanitare necesare pentru amenajarea băii.

Ce este un paravan pentru cada de baie

Un paravan pentru cada de baie este un panou fix sau mobil, fabricat din sticlă securizată sau plexiglas, care se montează pe marginea căzii pentru a preveni împrăștierea apei în timpul dușului. Acesta poate fi transparent, pentru un aspect deschis și aerisit, sau mat, pentru a oferi mai multă intimitate. Transparența paravanului contribuie la crearea unei senzații de spațiu mai mare, făcând paravanul din sticlă o alegere excelentă pentru băile de dimensiuni mai reduse.

Paravanele din sticlă pentru cadă se caracterizează prin designul lor modern și minimalist, iar varietatea de modele și finisaje permite integrarea armonioasă a acestora în orice stil de decor.

Materialele folosite la fabricarea paravanelor, precum sticla securizată, sunt rezistente la șocuri și variații de temperatură, ceea ce le face o opțiune sigură pentru utilizare în medii umede. În plus, tratamentele anticalcar ajută la menținerea curățeniei și aspectului impecabil pentru o perioadă îndelungată.

Paravanele pentru cadă sunt, de asemenea, foarte practice. Ele protejează restul băii de stropii de apă în timpul dușului, menținând spațiul uscat și curat. Spre deosebire de cortinele de duș textile, paravanele din sticlă nu rețin umezeala și nu dezvoltă mucegai. Sunt ușor de întreținut, necesitând doar ștergerea regulată cu produse de curățare neabrazive.

Cum să alegi un paravan potrivit pentru baia ta

Alegerea paravanului potrivit pentru baia ta implică câteva considerente importante:

  1. Măsurare și mărime. Înainte de orice, este important de măsurat spațiul disponibil pe marginea căzii de baie. Acest lucru va determina dimensiunea paravanului de sticlă care poate fi montat. Este important să fie suficient spațiu pentru deschiderea și închiderea paravanului, dacă se optează pentru un model mobil.

  2. Stil și finisaje. Paravanele din sticlă sunt disponibile într-o varietate de stiluri - de la cele complet transparente, la cele cu modele sau finisaje mate. Alegerea stilului depinde de gradul de intimitate dorit și de stilul general al băii. De asemenea, finisajele hardware-ului, cum ar fi mânerele și balamalele, pot fi alese pentru a se potrivi cu restul accesoriilor din baie.

  3. Integrarea cu designul băii. Paravanul de sticlă trebuie să se armonizeze cu designul general al băii. Fie că se optează pentru un look modern și minimalist sau pentru unul mai clasic, este important ca paravanul să completeze aspectul estetic al spațiului.

Alegerea unui paravan de sticlă pentru cadă de la Simplex.md înseamnă alegerea unei soluții elegante, durabile și funcționale pentru camera de baia.

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!