Baterii pentru bucătărie

Baterii inovative pentru o bucătărie curată, eficientă și modernă

Simplex propune un sortiment impunător de baterii pentru bucătărie și chiuvete pentru bucătărie, precum și alte produse necesare pentru amenajarea bucătăriei. Bateria pentru bucătărie este elementul fără de care nu poate exista bucătăria în sine. Pentru a spori practicitatea bucătăriei și pentru a oferi posibilitatea de a o adapta necesităților personale, propunem diverse tipuri de baterii: baterii stative, baterii cu pipă înaltă, cu pipă extractibilă, baterie cu duș, baterii pentru filtrarea apei ș.a. 

Bateriile de bucătărie sunt fabricate din mai multe materiale, cum ar fi oțel inoxidabil, alama, cupru, crom, nichel sau plastic. Cele mai populare materiale folosite la producerea robinetelor sunt alama și oțelul inoxidabil, datorită durabilității și eleganței. Finisajele includ opțiuni precum lucios, mat sau satinat și pot fi într-o varietate de culori pentru a se potrivi cu designul bucătăriei. 

Pentru a alege bateria potrivită este necesar de ținut cont de următoarele aspecte:

  • să se potrivească cu dimensiunile, forma chiuvetei și a spațiului din bucătărie;

  • să se încadreze armonios în design-ul general al bucătăriei; 

  • să satisfacă în totalitate necesitățile utilizatorului: cu pipă flexibilă, cu două manete de control, dotată cu funcții suplimentare, cu filtru de apă sau fără;

  • materialul din care este fabricată bateria trebuie să fie rezistent la coroziune, abraziune și acțiunea agenților chimici;

  • pentru reducerea consumului de apă se recomandă ca robinetul să fie dotat cu duze speciale sau sisteme anti-picurare.

Echipa de consilieri Simplex este întotdeauna disponibilă pentru a oferi asistență și informații suplimentare despre produsele din vânzare. 

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!