Robineti si racorzi flexibili

Total: 269 poziții

Robineți și racorzi flexibili pentru cazane, radiatoare și conducte

Dispunem de un sortiment bogat și variat de distribuitori și robineți pentru sistemele de încălzire, cazane, radiatoare și conducte, fabricate din materiale de înaltă calitate și concepute să ofere durabilitate și siguranță în timpul utilizării. Pentru a satisface toate așteptările, necesitățile și preferințele clienților noștri, colaborăm cu cei mai cunoscuți producători din domeniu, cum ar fi: Emmeti, RBM, Oventrop, Rossa Luxor, Shell și Tece. 

Pe lângă robineți și racorduri flexibili, la noi găsești și o gamă largă de accesorii corespunzătoare acestora, printre care: gerpex pentru țevi, conector cu inel de strângere, supapă de control, supapă de descărcare la supratemperatură, supapă de siguranță standard și echipată cu manometru, adaptor cu extensie, cap termostatic, rozetă cromată, carcasă și izolație pentru robinet, termometru pentru robinet, reductor de presiune, alimentator, unibox și set grup de siguranță.

Propunem o linie largă de robineți corespunzători oricăror tipuri de instalații, fie sanitare sau termice, printre care: robinet drept, robinet colțar, robinet coloană automată, robinet cu ventil, robinet cu bilă, robinet sferic pentru umplere/golire, robinet termostat, robinet cot cu olandez și robinet utilizat în instalațiile de distribuire a gazelor naturale de presiune joasă și medie. 

Iar pentru a conecta diferite elemente ale sistemului între ele, fără a fi necesare lucrări complicate de sudare sau îmbinare, dispunem de o varietate de racorduri flexibile.

Vino în magazinele Simplex și cumpără produse de calitate superioară pentru instalațiile termice și sanitare, ce respectă standardele și reglementările în vigoare.

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!