Accesorii de baie

Total: 210 poziții

Cumpără accesorii moderne și funcționale pentru baie 

Dispunem de o gamă variată de accesorii potrivite amenajare baie, cum ar fi: accesorii stative sau accesorii cu fixare, coșuri de gunoi, perdele de duș și soluții de curățat. Datorită cooperărilor cu marii producători de obiecte și accesorii sanitare, toate produsele corespund tendințelor actuale în domeniul designului de interior, sunt de calitate superioară și la prețuri imbatabile.

Din categoria de accesorii stative pentru baie fac parte următoarele produse: săpuniera, dozatorul de săpun lichid, suportul pentru peria de toaletă și alte produse care nu necesită fixare în perete, ele sunt elemente indispensabile pentru camera de baie oferind practicitate și aspect estetic plăcut.

Accesoriile cu fixare pentru baie, precum suportul pentru periuțe de dinți și suportul pentru pieptene, dozatorul de săpun lichid, suportul de hârtie igienică sau de prosoape și raftul de baie, oferă soluții de organizare a obiectelor personale astfel încât ele să fie ușor accesibile.

Un alt alt accesoriu care nu poate lipsi din camera de baie este coșul de gunoi. Există coșuri de gunoi disponibile în diferite forme și dimensiuni, precum și din diferite materiale, cum ar fi plastic sau oțel inoxidabil.

Perdelele de duș sun utilizate pentru a oferi intimitate și pentru a preveni scurgerile de apă, în afara căzii de baie sau a cădiței de duș.

Alege magazinele Simplex și cumpără accesoriile potrivite pentru tine și bucură-te de o baie ordonată, curată și frumoasă!

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!