Mobilier de baie

Total: 73 poziții

Mobilier pentru baie modernă și practică

Cumpără mobila de baie de care ai nevoie pentru amenajare baie, alegând din oferta noastră, care include seturi de mobilier (dulapuri cu oglindă), dulapuri cu lavoar, coloane mobilier de baie și oglinzi pentru baie. Toate produsele sunt actuale și corespund ultimelor tendințe din domeniul designului de interior, de la branduri renumite, la prețuri foarte avantajoase. 

Seturile de mobilier pentru baie (oglinda cu dulap) sunt perfecte pentru a economisi spațiu și a oferi un aspect elegant băii tale. Oglinda cu dulap poate fi completată de un dulap cu lavoar încorporat, care de asemenea oferă extra spațiu pentru depozitare.

Coloanele de mobilă pentru baie sunt o modalitate excelentă de a maximiza spațiul de stocare în baie. Acestea pot fi utilizate nu doar pentru depozitare ci și pentru a ascunde conductele sau alte elemente de bază ale băii, oferind un aspect curat și organizat.

Oglinzile - un element esențial pentru orice baie, definitivează orice abordare stilistică, fiind de diverse forme și mărimi. O popularitate din ce în ce mai mare o capătă oglinzile dotate cu funcții suplimentare, cum ar fi: oglinzi cu iluminare suplimentară sau oglinzi cu stație meteo și funcție de uscare.

Mobilierul de baie trebuie să fie funcțional, să se potrivească cu stilul și design-ul băii tale, să fie ușor de întreținut și cel mai important este ca acesta să corespundă necesităților tale. Produsele Simplex corespund în totalitate cerințelor impuse pe piață.

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!