Chiuvete pentru bucătărie

Cumpără chiuvete pentru bucătărie, moderne, durabile și funcționale

Procesul de amenajare bucătărie este unul complex și responsabil, care este influențat de multe aspecte, printre care alegerea corectă a mobilei și a obiectelor sanitare. Pentru simplificarea acestui proces, Simplex îți propune o varietate de baterii pentru bucătărie  și chiuvete pentru bucătărie, de calitate premium, la prețuri atractive.

Chiuveta este unul din elementele primordiale ale bucătăriei, fiind utilizate frecvent pentru spălarea alimentelor, a vaselor și a ustensilelor de gătit. Din acest motiv, alegerea chiuvetei potrivite este importantă și necesită de luat în considerare factori precumi: dimensiunea, forma, materialul, metoda de montare și caracteristicile suplimentare. 

Dimensiunea și forma chiuvetei trebuie să fie în concordanță cu spațiul unde va fi montată aceasta. Cele mai comune forme de chiuvete sunt rotunde, pătrate și rectangulare. Chiuvetele rotunde sunt recomandate pentru bucătăriile mici, în timp ce chiuvetele pătrate sau rectangulare sunt mai practice și potrivite pentru bucătăriile mari.

Materialele cele mai practice, folosite la fabricarea chiuvetelor de bucătărie sunt: oțelul inoxidabil, granitul și materialele compozite. Fiecare material are propriile avantaje și dezavantaje. Oțelul inoxidabil este cel mai popular material pentru chiuvetele de bucătărie, deoarece este durabil, ușor de curățat și poate fi combinat cu orice design de bucătărie. Granitul este o altă opțiune populară datorită aspectului său natural și a durabilității. Iar chiuvetele din materiale compozite posedă proprietăți asemănătoare cu cele ale granitului.

Referitor la modalitățile de montare a chiuvetei există două opțiuni principale: deasupra blatului și sub blat. Montajul deasupra blatului este mai ușor și mai rapid, montajul sub blat este mai estetic și ușor de curățat, dar este mai dificil de instalat. 

Dotarea cu caracteristici suplimentare (coșuri și sisteme de scurgere în nivele, plăcuțe de protecție sau supape de scurgere) nu este obligatorie dar sporește nivelul de confort în timpul utilizării produsului.

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!