Cabine de duş

Cabine de duș de ultimă generație pentru design modern în baia ta 

La Simplex dispui de o gamă vastă de obiecte sanitare pentru amenajare duș. Aici găsești soluții moderne și funcționale care transformă orice baie într-un spațiu de relaxare perfect adaptat necesităților tale. De la cabine de duș simple sau stilizate, uși și paravane din sticlă rafinată, la cădițe pentru duș confortabile și scurgeri pentru duș (rigole) eficiente, avem tot ce îți poți dori pentru a crea dușul perfect. 

Pentru a garanta calitatea și fiabilitatea produselor noastre, colaborăm cu producători de renume, cum ar fi SanSwiss, NEW TRANDY și Fibrex. Fiecare brand aduce un plus de inovație și stil, oferindu-ți multiple opțiuni pentru a găsi cabina de duș perfectă.

Tipuri de cabine de duș

Explorarea tipurilor de cabine de duș te va ajuta să găsești varianta ideală pentru baia ta. Există două mari categorii de cabine de duș: cabina de duș cu cădiță și cabina de duș walk-in. Fiecare dintre aceste tipuri de cabine de duș are caracteristici distincte și avantaje specifice, ceea ce le face potrivite pentru diferite nevoi și preferințe.

  1. Cabină de duș cu cădiță. Cabina de duș cu cădiță este o alegere populară în băile moderne, caracterizată prin prezența unei cădițe de duș. Aceasta colectează apa și o direcționează spre scurgere, creând o barieră fizică între zona de duș și restul băii. Acest lucru previne scurgerea apei în încăpere și menține uscată zona din afara dușului. De obicei, cabina este dotată cu o ușă de sticlă sau un perete de duș, oferind un aspect estetic plăcut, izolare termică și acustică. Este ideală pentru spații mici, eficientizând utilizarea spațiului.

  2. Cabină de duș walk-in. Cabina de duș walk-in reprezintă o opțiune modernă și confortabilă, eliminând necesitatea unei cădițe. Această cabină are un design spațios și minimalist, contribuind la crearea unei senzații de deschidere în baie. Este ideală pentru persoanele cu mobilitate redusă, deoarece nu necesită trecerea peste trepte sau praguri. Adesea, este dotată cu un panou de sticlă sau un paravan pentru a limita stropirea apei în afara dușului. Cabina de duș walk-in se potrivește perfect cu stilul contemporan, fiind frecvent utilizată cu dușuri de tip ploaie sau cu jeturi multiple pentru o experiență de duș de lux.

Simplex propune o diversitate enormă de cabine de duș de diferite forme și dimensiuni. Aici dispui de cabine de duș precum: 

  • Cabină de duș pătrată

Cabina de duș pătrată este una dintre cele mai populare opțiuni din gama Simplex, datorită designului său clasic. Aceste cabine au o formă pătrată, care se potrivește în majoritatea spațiilor de baie. Ele sunt disponibile în diferite dimensiuni, cea mai populară fiind cabina de duș 80x80, care oferă un echilibru perfect între confort și economie de spațiu. Cabinele de duș pătrate sunt ușor de integrat în orice stil de amenajare a băii și oferă o experiență de duș plăcută și comodă.

  • Cabină de duș semirotundă

Cabina de duș semirotundă oferă un aspect atrăgător și spațios în baie. Ea are o ușă rotundă sau semirotundă, ceea ce o face potrivită pentru colțurile băii. Această formă le oferă un aspect mai elegant și permite o mai bună circulație în cabină, cu suficient spațiu pentru mișcare.

  • Cabină de duș asimetrică

Cabina de duș asimetrică este o opțiune populară pentru cei care doresc să economisească spațiu în baie. Aceste cabine au o formă neobișnuită, cu una dintre laturi mai lungă decât cealaltă. Această asimetrie le permite să se potrivească într-un colț al băii sau într-un spațiu mai mic, fără a sacrifica confortul în timpul dușului.

  • Cabină de duș pentagonală

Cabina de duș pentagonala, cu forma ei distinctivă de pentagon, iese în evidență în orice baie. Această formă unică oferă o zonă mai spațioasă în interiorul cabinei, fără a ocupa prea mult spațiu în camera de baie. Aceste cabine sunt potrivite pentru cei care caută un design inovator și vor să se bucure de o experiență de duș premium.

Fie că alegi să comanzi online prin Simplex.md, unde procesul este simplu, rapid și sigur, fie că preferi o experiență mai personală, vizitând showroom-ul nostru pentru a vedea produsele înainte de a decide, echipa Simplex este pregătită să te asiste. Experții noștri sunt disponibili să ofere consiliere și toate informațiile necesare pentru a te ajuta în alegerea perfectă pentru amenajare baie.

Alege azi cabina de duș care se potrivește perfect cu stilul tău de viață!

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!