Climatizator AUX Freedom 9000BTU (ASWH09B5C4-FZR3DI-C3)

4.1 stars 116 reviews

11 699

36%

-4199

7 500MDL

Disponibil online

Livrare

Livrăm maine

gratuit

Garanție:

12 luni

Ai nevoie de instalare profesională?

Cod produs: MCAUX9000

Climatizator AUX (unitate interioara ASW + exterioara AS -H09B4/FZR3DI-EU)

Suprafata recomandata - 25 m²

Seria Freedom este gama entry-level de la AUX si este echipată cu numeroase avantaje.  Freedom este o serie competitiva ce respecta normele standard de eficienta energetica, cu o unitate externa fiabila si compacta, o unitate interna cu design modern cu display tip LED si nivel de zgomot redus.

Seria Freedom are o eficienta energetica A++. Cu un compresor GMCC și motoare de ventilator (intern si extern) DC Inverter, controlate de microcipuri Renesas, aparatele oferă un rezultat excelent pe tot parcursul anului.

ALINK WiFi (Opțional). Controlul intelligent AUX cu tehnologia fiabila hardware WiFi din generatia IOT 2.0, cu aplicatii disponibile pentru IOS si ANDROID care permit accesul aparatului de oriunde va aflati.

Aer purificat. Seria Freedom este echipata cu multe opțiuni destinate sa ofere un aer de cea mai înalta calitate la interior. Filtrul de praf imbunatateste fitrarea si circulatia aerului, iar filtrul PM 2.5 (optional) retine 99.9% din bacterii. Tratamentul Golden Fin (optional) al schimbatorului de caldura previne umezeala, inlaturand bacteriile ce se pot forma si mirosurile neplacute. Nu in ultimul rand, tehnologia Auto-Clean curata schimbatorul de cladura. Prin inglobarea acestor tehnologii va puteti bucura

de o calitate perfecta a aerului ambiental.

iFeel. Seria Freedom beneficiaza de o tehnologie speciala in monitorizarea temperaturii. In loc sa monitorizeze temperatura preferata pe perete la nivelul unitatii interioare, aparatul de aer condiționat poate monitoriza temperatura pe telecomanda. Pastrand telecomanda langa tine, te poți bucura de condițiile alese oriunde te-ai aseza.

Antifungus. Aceasta funcție permite ventilatorului sa funcționeze inca o perioada dupa oprire, pentru a evapora condesul cauzat de functionarea in modul de răcire. Astfel se previne acumularea de bacterii in unitatea interioara.

i-Clean disponibila in modul de asteptare, genereaza gheata timp de 15 minute in modul de racire; schimband apoi pe incalzire, gheata se transforma in apa, care este evaporata prin functia “Fungus Proof”.

Rezultatul este o unitate interna mai curata.

0,5W Standby. Ca rezultat al unei eficiente energetice imbunatite, Freedom are un consum de doar 0.5W/ora in modul standby.

Close

Aveți nevoie de mai multe informații?

Choose

Oferim consultanța tehnică de cea mai înaltă calitate!


0 opinii


Produse asemănătoare

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!