Radiatorul german Kermi - calitate, siguranță și rezistență 

20 ianuarie 2022
Newest

Atunci când vorbim despre confortul și practicabilitatea radiatorului din oțel, de fiece dată, în gândul nostru se ivesc o serie de particularități care am dori să se regăsească în acest produs. Oamenii sunt într-o continuă urmărire de soluții noi și funcționale, iar producătorii tind să echilibreze raportul dintre necesitățile și dorințele cumpărătorilor săi. 

Cum alegeți radiatorul din oțel și ce ar trebui să luați în considerare?

La alegerea unui radiator din oțel, în primul rând, atrageți atenție performanței acestuia. Puterea radiatorului ar trebui să corespundă suprafeței camerei. Prin urmare, merită să luați în considerare următoarele caracteristici:

  • Presiunea maximă pe care o poate suporta radiatorul trebuie să corespundă caracteristicilor sistemului de încălzire;

  • Metoda de conectare: inferioară, laterală, diagonală;

  • Producătorul - nu uitați de informația tehnică și recomandările menționate în instrucțiune, precum și perioada de garanție. 

  • Designul radiatorului contează la fel de mult. Optați pentru varianta cea mai optimă, analizând modelul, dimensiunea, culoarea, în funcție de interiorul dvs.

Puterea termică ridicată și confortul utilizării sunt două caracteristici fundamentale ale radiatorului german Kermi. Datorită transferului eficient de căldură și a suprafeței radiante optimizate, radiatorul Kermi vă ajută să faceți economie semnificativă pe perioada utilizării.  

De-a lungul timpului, compania Kermi a reușit să dezvolte proiecte unice în producția de radiatoare, înaintând pe piață cu produse inovative, rezistente și durabile. 

Prin ce se deosebește radiatorul Kermi față de alte radiatoare din oțel? 

  • Tehnologia X2

Reprezintă un sistem de încălzire modern, cu economie de energie. În cazul radiatoarelor obișnuite, panourile de oțel se încălzesc simultan, însă, radiatorul Kermi încălzește mai întâi panoul din față. O funcționare obișnuită a radiatorului Kermi are loc în felul următor: panoul din față se încălzește integral, iar cel din spate foarte puțin. Inovația acestui tip de radiator constă în circuitul în serie, prin urmare, datorită puterii în continuă creștere și capacității de transfer termic, încăperea se va încălzi foarte repede. În comparație cu radiatoarele clasice, Therm X2 încălzește cu 25% mai repede încăperea; oferă cu 100% mai multă căldură în timpul funcționarii normale și cu 11% mai mult potențial de economisire a energiei, datorită ventilului special. 

  • Tip de conectare inferioară

Metoda conexiunii inferioare a radiatorului la sistemul de încălzire este o bună soluție în cazul problemei de ordin estetic. 

  • Tehnologia vopsirii în două straturi

Pe lângă tehnica inovativă pentru consum scăzut de energie, radiatoarele Kermi sunt vopsite după o nouă tehnologie, împrumutată de la industria automobilelor - tehnologia vopsirii în două straturi, ajută de a preveni pierderea de căldură cu o rată de 80%, vopseaua este rezistentă în timp și împotriva coroziunii. 

Radiatoarele germane Kermi sunt renumite pentru standardele europene de fabricare, calitatea superioară și rezistența în timp. Ca urmare a procesului și metodei de producție de ultimă generație, testării și controalelor riguroase, compania germană a primit nu doar certificarea de asigurare completă a calității, dar și certificatul de management responsabil de mediu, DIN EN ISO 9001:2008 și DIN EN ISO 14001:2004. 

În magazinele Simplex din orașele Chișinău și Bălți găsiți o diversitate de modele și dimensiuni ale radiatoarelor Kermi, precum și instalatorul profesionist pentru efectuarea lucrărilor. 


Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!