Țevi PPR

Total: 15 poziții

Cumpără țevi din polipropilenă de înaltă calitate cu durabilitate excepțională

La Simplex, îți oferim o gamă largă de țevi și fitinguri și izolații și accesorii pentru sudură ideale pentru orice instalație din casă, precum țevi și fitinguri din metal, țevi și fitinguri PPR, țevi și fitinguri polietilenă, țevi și fitinguri multistrat și diverse materiale pentru izolații și adezivi. Îți propunem să descoperi varietatea impresionantă de țevi din polipropilenă (PPR), precum și fitinguri din polipropilenă potrivite țevilor, care combină durabilitatea cu eficiența, și să alegi soluția optimă pentru proiectul tău grandios. Noi punem accent pe calitatea și diversitatea produselor noastre și, de aceea, lucrăm cu producători siguri și renumiți, precum VESPO.

În sistemele moderne de distribuție a apei sau gazelor tot mai des se folosesc țevi din polipropilenă, cunoscute și sub denumirea de țevi PPR. Acestea sunt fabricate dintr-un material termoplast numit polipropilenă (PPR), care conferă o rezistență excepțională la coroziune, temperaturi extreme și presiuni ridicate. Datorită proprietăților lor fizice și chimice, aceste țevi PPR sunt recomandate în instalațiile de apă caldă și rece sau de gaze, în sistemele de încălzire și în alte aplicații similare. Cu o durată de viață lungă, ușurința de instalare și disponibilitatea la prețuri avantajoase, țevile din polipropilenă reprezintă o opțiune eficientă și durabilă pentru multe proiecte.

În magazinul nostru sunt disponibile țevi PPR în diferite dimensiuni și grosimi de perete, pentru a se potrivi perfect cerințelor tale specifice de proiect.  

Avantaje țevilor PPR:

  • Rezistență ridicată. Țevile din PPR sunt rezistente la coroziune, depuneri și variații de temperatură.

  • Durabilitate. Cu o durată de viață de peste 50 de ani, aceste țevi sunt o investiție pe termen lung.

  • Instalare facilă. Datorită faptului că sunt ușoare și flexibile, țevile PPR pot fi instalate cu ușurință.

  • Eficiență termică. Proprietățile lor de izolare termică minimizază pierderile de căldură, ceea ce face ca sistemele să funcționeze la un nivel optim.

  • Siguranță. Sunt non-toxice și compatibile cu apă potabilă, făcându-le ideale pentru instalațiile de apă.

Comandă acum țevi PPR din magazinul online Simplex, beneficiază de prețuri avantajoase și profită de livrare rapidă în toată Moldova. Dacă preferi să vezi produsele înainte de a face o achiziție, te așteptăm într-un showroom Simplex din apropiere. Echipa noastră de specialiști este gata să te asiste și să îți ofere cele mai bune soluții pentru proiectul tău!

Simplex - pentru instalații care rezistă testului timpului!

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!