Instrumente

Nu sunt produse în această categorie.

Instrumente profesionale la preț avantajos

Oferim o gamă largă de instrumente și accesorii pentru montaj de la marii producători TOPEX și GRAPHITE, pentru oricine ce dorește să realizeze lucrări de calitate. Începând de la fire electrice, mănuși de lucru și chei reglabile până la discuri, ferăstraie și lămpi de sudat, toate le găsești la noi. Indiferent de industria în care activezi, e important să ai la îndemână un set de instrumente de bază pe care să-l poți utiliza pentru o varietate de sarcini.

Alege lămpi de sudat cu gaz pentru sudarea diferitelor tipuri de metal. Lămpile pot fi utilizate în diverse proiecte, inclusiv reparații auto, construcții metalice și fabricarea pieselor industriale. 

Pentru tăierea lemnului sau metalului, în proiecte de construcție, oferim o varietate de ferăstraie disponibile, atât manuale cât și elctrice. În funcție de nevoile și preferințele individuale, poți opta pentru ferăstrău cu motor mai rapid și cu o eficiență mai ridicată ori ferăstrău manual ce este mai accesibil ca preț și este portabil. 

Pentru a strânge și a slăbi șuruburile și piulițele, oferim o linie largă de chei reglabile, disponibile în diverse dimensiuni, pentru a găsi exact ceea ce ți se potrivește.

Propunem și un sortiment variat de fire electrice, esențiale pentru cabluri prelungitoare și în conectarea aparatelor electrocasnice. La noi găsești fire electrice de înaltă calitate, fabricate din cupru și acoperite cu un compus din plastic PVC.

Iar pentru siguranța și comoditatea ta, alege să porți mănuși pentru a-ți proteja mâinile atunci când lucrezi cu instrumente și echipamente grele.

Cumpără instrumente și accesorii de calitate superioară, rezistente în timp și cu performanțe optime de lucru. Vino în magazinele Simplex și alege cele mai dotate echipamente și instrumente pentru a putea realiza orice proiect cu succes!

 

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!